Over Navalon & Danté

Ik ben Stéphanie Dentener, eigenaresse van Navalon & Danté en PIECE OF ME.

Navalon & Danté is voortgekomen uit mijn bedrijf; PIECE OF ME - Heartwarming scarves, dat ik in 2014 oprichtte. Ik ontwerp voor PIECE OF ME one-of-a-kind, handgemaakte sjaals. Iedere sjaal is uniek. Naast de ontwerpen die je in de webshop vindt maak ik op aanvraag ook custom sjaals. Samen kijken we dan welke kleur doek jou aanspreekt en welke fournituren jij daarbij mooi vindt - totdat we een exemplaar hebben ontworpen waar je hart een sprongetje van maakt. 

In december 2020 startte ik naast de verkoop van de sjaals ook met het maken van kettinkjes en armbandjes van (vintage) bandana sjaaltjes onder de naam Navalon & Danté. Een fashion statement dat in de zomer van 2018 al mijn aandacht trok en vandaag de dag wordt terug gezien in de collecties van verschillende merken. Natuurlijk wilde ik ook aan dit product mijn eigen draai geven; zo kun je kiezen met welk (natuurstenen) bedeltje je jouw sieraad wilt personaliseren. Daarbij is er een speciale Ibiza-lijn beschikbaar met kettinkjes gemaakt van hele fijne boho stofjes. 

De kettinkjes van Navalon & Danté worden inmiddels in verschillende boetieks in Nederland verkocht. Wil jij ook verkooppunt worden? Neem dan gerust contact met mij op (stephaniedentener@live.nl of bel 06-21868886).

Enjoy shopping! Liefs Stéphanie